Christian Strøm

HVEM ER VI & HVAD KAN VI TILBYDE DIG?

SPORTSSPECIFIK STYRKETRÆNING!

Er du også frustreret over ikke at få de resultater du drømmer om..

Så har du haft det præcis som os. Som fodboldspiller er det svært, at finde et program, som er opbygget og tilpasset din sport.. De fleste programmer derude er til bodybuildere eller fitness-atleter. Og det er ikke DIG som fodboldspiller.

Din styrketræning skal være specifik, men vi oplever hvordan klubber ikke har lagt nok fokus i styrketræningen og deres mangel på viden herved.

Dette har vi valgt at gøre noget ved. Vores træner, Jacob Strøm, specialist i kost & træning med en kandidat i sports & science, bruger sin tid året rundt, på at træne atleter på alle niveauer og uddanne sig, så vi sikre du får det mest optimale og bedste program.

LAD MIG BYDE DIG VELKOMMEN TIL FODBOLDPERFORMANCE

Efter 6 år hvor jeg har set hvordan Jacob har arbejdet med professionelle fodboldspillere, og set hvordan de markant hat forbedret sig, stod det klart, at det var noget vi måtte dele med endnu flere håbefulde spillere!

Derfor har jeg sammen med Jacob startet Fodboldperformance.dk, så VI kan give DIG de programmer, guides, planer osv. som du i virkeligheden behøver, for at blive stærkere, hurtigere, mere fit & skadesfri!

Styrketræning skal uden tvivl være en fast del af en fodboldspillers træning, hvis du ønsker at nå dit fulde potentiale. Bliver du ikke stærkere uge efter uge (også i sæsonen), er der stor sandsynlighed for at du aldrig bliver hurtigere!

MØD DIN TRÆNER - SPECIALIST I KOST & TRÆNING

Mød Jacob Strøm, vores head coach og kostekstpert her hos Fodboldperformance. Skal man beskrive Jacob med et ord, vil det være "besat". Jacob stræber efter at finde ud af hvordan han selv samt klienter kan få ekstra ordinære resultater på den bedst mulige måde, uden at gå på kompromis med helbredet. Tværtimod.

Med en ekstrem stræben efter den bedste, hurtigeste OG sundeste vej til optimale resultater, bliver du ikke bare hurtigere, stærkere, mere fit & skadesfri - du får det også bedre. Mere energi, mere overskud, bedre hukommelse, bedre søvn og meget mere!

Jacob går mod trenden på nettet og søger kvalificeret viden gennem kurser verden over hos anerkendte forskere m.v. for at sikre, at den viden han levere, også har videnskabelige resultater bag sig, så vi altid sikre, at fremgangsmåden også er den mest optimale.

De sidste 7 år har Jacob arbejdet med profesionelle spillere i både ind- og udland, og hjulpet dem til at finde nøglen til bedre performance. Hans imponerende CV (se nedenunder) og efterhånden store erfaring med atleter i adskillige sportsgrene, viser hvorfor Jacob skiller sig ud, og hvordan viden er vejen frem!

Jacob Strøm

Vi tror ikke på at én løsning passer til alle, men vi er klar over at vi med Fodboldperformance.dk kan hjælpe tusindvis af fodboldspillere, som ellers ikke vil få den rette vejledning.

Hos Fodboldperformance.dk står Jacob for udarbejdelsen af alle træningsprogrammerne, kosttilskudsplaner, opskrifter, coaching og meget mere - ALT baseret på den videnskabelige litteratur og vores erfaring.

Derfor kan vi med ro i maven sige, at du skal lede MEGET længe, for at finde programmer på samme niveau andre steder.

 • Cand. Scient Sports Science (Aalborg Universitet) (2018)
 • BSc. Idræt (Aalborg Universitet) (2016)
 • EXOS Performance Specialist (2018)
 • Neurological and Physical Typing Certification (2018)
 • Nutritional Medicine Profiler (International College of Applied Nutrition & Strength) (2017) (2018)
 • Metabolic Fitness – Functional Biochemistry (2017)
 • YPSI Functionel Sports Nutrition with Dr. Rob Rakowski (2017)
 • Irish Strength Institute Symposium (2017)
 • Irish Strength Institute – Fat Loss Seminar (2017)
 • Poliquin Performance Specialist Level 2 – PICP 2 (2016)
 • Poliquin Performance Specialist Level 1 – PICP 1 (2016)
 • Poliquin Biosignature Practitioner Level 1 (2016)
 • Precision Nutrition Exercise & Sport Nutrition Level 1 (2015) (2017)
 • Physique Elite Advanced Nutrition Specialist (2014)
 • ISSA Certified Personal Trainer (2013)
Luk menu