fbpx

VI SPECIALISERE OS I PERFORMANCE TRÆNING TIL FODBOLDSPILLERE

Vi har de sidste 6 år specialiseret os i specifik performance optimerende træning til fodboldspillere, som ønsker at være hurtigere, stærkere, mere fit & undgå at blive skadet.

Hvem er vi?

Hos Fodboldperformance.dk specialiserer vi os i styrketræning til fodboldspillere. Vores mål er at skabe en platform for fodboldspillere, hvor de får den bedste vejledning til, hvordan de kan anvende styrketræningen, som et redskab til at forbedre sin performance ude på fodboldbanen. Jacob er vores performance specialist med 7 års erfaring og 18 + uddannelser/kurser – heriblandt en kandidat i sports & science på Aalborg universitet samt kurser hos Fc Barcalona, EXOS og andre anerkendte kurser. BEMÆRK – for optimal performance er det afgørende hvilke øvelser man udfører, rækkefølgende af disse samt mængden/volumen i din træning. Hver måned bør derfor tilpasses sæsonen, da fodbold også fylder en stor del. 

IMG_8875 2

Christian Strøm

_PF_3304-2

Jacob Strøm

ambassadører

Vores ambassadører består af Sanne Troelsgaard, Moses Opondo og Lotte Troelsgaard. Disse modtager ikke betaling, men er frivilligt blevet en del af ambassadør-teamet efter flere års samarbejde. Dermed har de med egen fri vilje, valgt at ville fortælle andre fodboldspillere om Fodboldperformance, da det har hjulpet dem meget med deres karriere, og ønsker at dele budskabet med så mange som muligt. Vi er glade for vores team og samarbejdet imellem, og de præstere alle sammen godt på hver deres måde.

Vores HISTORIE

Vi er to brødre, som fra barns ben har haft fodbolden under huden. Med årene steg interresen for styrketræningen, og hvordan denne kunne anvendes til, at optimere vores performance. Det store problem vi opdagede, var manglen på specifikke programmer til fodboldspillere. Generelt var fodboldspilleres syn på styrketræning helt skævt. Programmerne på nettet er til bodybuildere eller fitness atleter. Det overordnede mål for disse mennesker, er generelt at blive større. Derfor er det klart, at fodboldspillere ikke skal træne på samme måde, da deres mål er at blive stærkere - mere end de bliver tungere! Når programmerne på nettet oftest er designet til bodybuildere og danske fodboldtræners viden indenfor området har mangler, har det medført en tendens til, at man i dansk fodbold ikke har nok fokus på styrketræningen, og vi oplever flere fysiske trænere, som er "bange" for styrketræningen, da det siges at gøre spillerne tungere. Og dette er klart, da bodybuildingprogrammerne ikke gør fodboldspillerne hurtigere, men nærmere langsommere og tungere.

Jacob har derfor brugt de seneste mange år, på at uddanne sig i ind- og udland, for at opnå bedst mulig viden indenfor området. Dette har resulteret i hans gode resultater, enorm brede og dybe viden indenfor hele træningsaspektet og det er samtidigt grundlaget for oprettelsen af Fodboldperformance. Vores mål er hermed, gennem Jacobs viden og tilgang, at skabe en platform for fodboldspillere, hvor du får den bedste vejledning til, hvordan du anvender styrketræningen, som et redskab til at forbedre din performance ude på fodboldbanen. Styrketræning er ikke bare styrketræning og dette syn skal ændres. Hvad dit mål er med træningen, har en enorm betydning for, hvordan tilgangen til træningen skal være. Sætter man det i relation til biler, gælder præcis samme koncept. Er målet højere fart, skal bilen modificeres anerledes kontra et mål om bedre robusthed, et bedre 'udseende' eller noget fjerde. Så ønsker du at blive hurtigere, stærkere og undgå skader, bør din styrketræning være tilrettelagt ud fra netop dette mål.

Så lad os hjælpe dig, til at forstå styrketræning bedre, og vise dig hvordan en tilgang med målet om højere fart og mindre risiko for skader, kan hjælpe dig ude på banen.

certificeringer & uddannelser

 • Cand. Scient Sports Science (Aalborg Universitet) (2018)
 • BSc. Idræt (Aalborg Universitet) (2016)
 • EXOS Performance Specialist (2018)
 • Neurological and Physical Typing Certification (2018)
 • Nutritional Medicine Profiler (International College of Applied Nutrition & Strength) (2017) (2018)
 • Metabolic Fitness – Functional Biochemistry (2017)
 • YPSI Functionel Sports Nutrition with Dr. Rob Rakowski (2017)
 • Irish Strength Institute Symposium (2017)
 • Irish Strength Institute – Fat Loss Seminar (2017)
 • Poliquin Performance Specialist Level 2 – PICP 2 (2016)
 • Poliquin Performance Specialist Level 1 – PICP 1 (2016)
 • Poliquin Biosignature Practitioner Level 1 (2016)
 • Precision Nutrition Exercise & Sport Nutrition Level 1 (2015) (2017)
 • Physique Elite Advanced Nutrition Specialist (2014)
 • ISSA Certified Personal Trainer (2013)
Års erfaring
Uddannelser/kurser
+
Hjulpet fodboldspillere
Luk menu

LOG IND PÅ DIN

MEDLEMSSIDE

8