Kontakt kundeservice

Ofte stillede spørgsmål

Så snart du tilmelder dig, får du direkte adgang til din app på både computer, tablet og smartphone, hvorfra alle dine fodbold specifikke performance træninger ligger klar - når du har brug for dem. Alle øvelser i hver workout er filmet specifikt, så du kan se præcis hvordan hver øvelse skal laves, så du får det optimale udbytte. Der stilles ingen krav til hvor meget du træner. Du vælger blot den workout, som passer til dit formål - om det er at blive hurtigere, stærkere, hoppe højere eller sparke hårdere. 

Nej. Uanset om du lige er startet til fodbold eller om du spiller på højt niveau, så er programmerne noget for dig. Jo før du kommer i gang, jo bedre! Programmerne er fleksible med forskellige sværhedsgrader, så der vil med garanti også være noget til dig.

Nej, ikke med vores programmer. Vi designer styrke programmerne specifikt til fodbold, så du bliver hurtigere, stærkere og mere eksplosiv og dermed undgår, at du bliver tungere og langsommere.

Prøv appen 14 dage gratis uden binding eller skjulte gebyrer. 

Er du stadig i tvivl? Kontakt support og vi finder en god løsning til dig, så du kan blive en hurtigere, stærkere og mere eksplosiv fodboldspiller. 

Der stilles intet krav til mængden. Vi har blot gjort værktøjerne tilgængelige for dig, og så er det op til dig, hvor meget du vil træne. Vi guider dig gerne - blot brug chatten direkte i appen. 

Der findes workouts til fitness, til hallen, ferien eller derhjemme. Dermed kan du have os med overalt - det er on-demand!

NEJ - aldrig. Du kan til og afmelde dig så meget som du vil. Prisen vil fremgå på hvert abonnementstype, og du opkræves kun for den periode du køber.

Afmelding sker via "financials" - bemærk du skal besøge via webappen og ikke app'en på telefon. 

Ingen binding eller skjulte gebyrer - sikker e-handel

Ingen binding eller skjulte gebyrer

Vi har ingen bindinger eller skjulte gebyrer. Prøv 14 dage gratis og afmeld når som helst.

Alle abonnementsmulighederne giver dig 14 dages prøveperiode - Gælder også allerede nedsatte abonnementer. Abonnementer debiteres automatisk og fornyes ved udgangen af hver abonnementsperiode. Du kan til enhver tid annullere automatisk fornyelse og afmelde medlemsskab via financials i webapp versionen eller ved at kontakte os. Prisen angivet er den gennemsnitlige pris pr. måned på en 6 måneders periode.

Se vores blog univers

Vores egne specialister deler løbende gratis nyttig viden gennem vores blog. Derudover har vi ofte gæstebloggere med, som deler deres viden og erfaring med dig. Læs om performance, kosttilskud, søvn, mentalitet og meget mere.

Henrik Hjarsbæk - når træneren ikke kigger din vej