In-season performance træning til

fodboldspillere

Bliv hurtigere, stærkere, mere eksplosiv, løb længere og få mere overskud på fodboldbanen med vores banebrydende performance træning.

liiteGuardlogo_vector
Sportsway-dk logo
Unisport logo4
Migogkbh logo
Vores Avis

Forbedre dine fysiske skills

Vores gennemsnitlige målte forbedringer hos fodboldspillere efter 12 ugers brug af performance programmerne. Prøv gratis i 14 dage uden binding!

Top hastighed

3 %

Høj intense sprints

3 %

Maksimal hoppehøjde

3 %

Øget performance

3 %

Mød vores

professionelle spillere

Tusindvis af kvindelige fodboldspillere har gjort brug af vores programmer - nogle er kommet igennem nåleøjet til en professionel karriere.

Træn når du vil

Få direkte adgang til vores unikke performance programmer, og træn når det passer dig. Vil du hoppe højere, sparke hårdere, blive mere smidig eller hurtigere, så har vi programmerne til det.

Simpelt men effektivt

Alle workouts er udarbejdet af vores anerkendte performance specialist. Nemme at anvende men effektive i sine resultater.

Hvad siger spillerne?

Trustpilot anmeldelse JM - fodboldperformance

"Fabelagtigt arbejde"

Fabelagtigt arbejde! De bedste programmer på markedet, hvis man vil noget med sin fodbold. Desuden de sødeste mennesker omkring det. Der er ikke en finger, at sætte på konceptet. Kæmpe anbefaling herfra!

Trustpilot anmeldelse LB - fodboldperformance

"Motiverende træning"

Fodboldperformance har givet mig en motiverende træning frem mod den nye sæson. Fedt koncept og fremragende kundeservice. Der er hurtigt hjælp, hvis man har spørgsmål til træningsprogrammerne.

Trustpilot anmeldelse CG - fodboldperformance

"Great experience"

Easy access to all the programs through an app. Also fast response in the chat, if you have any questions or needs help.
The programs are also really effective!

Workouts on-demand

Du får adgang til fodbold specifikke workouts med specifikke formål. Løb hurtigere, hop højere, perform bedre og bliv mere eksplosiv.

Direkte chat med specialister

Du vil i appen have en direkte chat til vores performance specialister, så du altid kan få hjælp. Ingen spørgsmål er forkerte!

Video af alt via appen

I appen ligger alle workouts, hvor der vil være en video til alle øvelser. Er man stadig i tvivl, vil support teamet assistere via chatten.

Gør som 8.500+ andre

fodboldspillere

Mere end 8.500 fodboldspillere har brugt vores programmer. Flere har startet sin professionelle karriere. Er du den næste?

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer et abonnement?

Så snart du tilmelder dig, får du direkte adgang til din app på både computer, tablet og smartphone, hvorfra alle dine fodbold specifikke performance træninger ligger klar – når du har brug for dem. Alle øvelser i hver workout er filmet specifikt, så du kan se præcis hvordan hver øvelse skal laves, så du får det optimale udbytte. Der stilles ingen krav til hvor meget du træner. Du vælger blot den workout, som passer til dit formål – om det er at blive hurtigere, stærkere, hoppe højere eller sparke hårdere. 

Skal jeg spille fodbold på et bestemt niveau?

Nej. Uanset om du lige er startet til fodbold eller om du spiller på højt niveau, så er programmerne noget for dig. Jo før du kommer i gang, jo bedre! Programmerne er fleksible med forskellige sværhedsgrader, så der vil med garanti også være noget til dig.

Bliver jeg tung og langsom af performancetræning?

Nej, ikke med vores programmer. Vi designer styrke programmerne specifikt til fodbold, så du bliver hurtigere, stærkere og mere eksplosiv og dermed undgår, at du bliver tungere og langsommere.

Kan jeg prøve fodboldperformance gratis?

Prøv appen 14 dage gratis uden binding eller skjulte gebyrer. 

Er du stadig i tvivl? Kontakt support og vi finder en god løsning til dig, så du kan blive en hurtigere, stærkere og mere eksplosiv fodboldspiller. 

Hvor meget skal jeg træne?

Der stilles intet krav til mængden. Vi har blot gjort værktøjerne tilgængelige for dig, og så er det op til dig, hvor meget du vil træne. Vi guider dig gerne – blot brug chatten direkte i appen. 

Der findes workouts til fitness, til hallen, ferien eller derhjemme. Dermed kan du have os med overalt – det er on-demand!

Er der skjulte gebyrer eller bindinger?

NEJ – aldrig. Du kan til og afmelde dig så meget som du vil. Prisen vil fremgå på hvert abonnementstype, og du opkræves kun for den periode du køber.

Afmelding sker via “financials” – bemærk du skal besøge via webappen og ikke app’en på telefon.