Få professionel performance træning leveret til klubbens spillere + penge i klubkassen

Fodboldperformance Clubs giver klubber mulighed for adgang til professionel træning leveret til spillerne via app. Alt foregår online, hvilket øger fleksibiliteten, øger spillerens personlige data og drive samt giver en strømlining af træning gennem klubben - at det er online er ingen udfordring, tværtimod.

5/5

Fordelen for klubben

Ekstra økonomi til klubben

Gennem samarbejdet har vi en model for, hvordan vi støtter op om jeres klub. Enten gennem økonomiske midler eller gennem vores produktsammensætning, som du kan læse mere om herunder.

Bedre fastholdelse af medlemmerne

Fitness og fodbold bør kombineres - men det skal gøres på den rigtige måde. Med vores app øger vi fastholdelsen da spilleren nu får et produkt der kombinerer de to aktiviteter.

Færre skader blandt spillertruppen

Med specifik træning til spillerne, minimerer vi risikoen for skader, hvilket giver mere stabile spillere og generelt en bedre oplevelse af sporten blandt spillerne.

Sundere og gladere medlemmer

Vores oplevelse er at i som forening får sundere og gladere medlemmer, da de får bedre værktøjer til rådighed og de ser mere en kobling af det fysiske og boldspillet.

Vælg en af vores to løsninger

Som klub får i 40 DKK i kickback pr. medlem der signer op eller i kan vælge en af vores produktpakker, hvor i får produkter for 75 DKK pr. medlem. Her sender vi overtrækstrøjer, bolde, boldnet m.v. til jeres klub afhængig af mængden.

Kickback til klubben

40kr.

pr. spiller signet up på appen fra jeres klub

Udstyr til klubben

75kr.

pr. spiller signet up på appen fra jeres klub

Unisport pakke

Sådan fungerer det

Sådan foregår en typisk dialog med klubben.


			1

Hør om konceptet

Kontakt os og få en personlig vurdering ift. jeres klub/trup.


			2

Vi sender tilbud

Vi vil gerne støtte op om foreningslivet og har forskellige løsninger med kickback til trupkassen.


			3

Beslutningsprocessen

Gennemgå tilbuddet og vend retur med spørgsmål.


			4

Vi udarbejder jeres plan

Vi udarbejder en plan for jeres trupper - overlad resten af arbejdet til os. 

David Chernet B1908

Fordelen for spillerne

Koordinering af fysisk træning

Vi står for alt koordinering m.v. så klubbens trænere kan fokusere 100 % på fodbolden. Alt leveres via app, og dermed er ferier, forskellige centre mv. intet problem.

Direkte chat med specialister

Spillerne vil i appen have en direkte adgang til en integreret chat til vores performance specialister, så de altid kan få hjælp ved tvivl. Igen sparer vi trænere mv. for tid.

Videoguides af alle øvelser via appen

Vi erstatter den fysiske træner med specifikke videoer til alle træningerne i appen. Dette sikre, at spilleren hurtigt og nemt får den rette hjælp. Er man stadig i tvivl, skriver man i chatten.

Vi giver 70% rabat til spilleren

Med en aftale gennem klubben, bliver spilleren tilbudt 70% rabat på vores halvårlige pakke og dermed kan de få adgang til profesionelle værktøjer for kun 300 DKK pr. halvår.

Spillerne kan forvente markante forbedringer

Vores gennemsnitlige målte forbedringer efter 12 ugers brug af performance programmerne. Prøv gratis i 14 dage uden binding!

Top hastighed

3 %

Høj intense sprints

3 %

Maksimal hoppehøjde

3 %

Øget performance

3 %

PERFORMANCE HUB

Ekstra tilbud til trænerne

Vi er i fuld sving med at udvikle vores Performance Hub univers, som er det ultimative værktøj til trænerne! Performance Hub er et tilbud til trænerne, så de kan få uddannelse i performance træning samt adgang til vores øvelsesbibliotek, hvor træneren nemt kan finde øvelser der kan bruges på og udenfor banen. Klubben kan få støtte hos kommunen til udgiften.

Start udviklingen af jeres klub

Det kræver passion, mod og en masse hårdt arbejde at nå sine mål. Første skridt er de rette redskaber, så du kan drømme om, hvad fremtiden kunne bringe.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer klubaftaler?

Vi har et mandskab klar til at tage den videre dialog ift. et eventuelt samarbejde. Aftalerne tilpasses den enkelte klub ift. antal spillere, betalingsmetode, pakkeløsning osv. Vi er meget fleksible og vil gøre alt hvad vi kan for at imødekomme jeres behov.

De tre overordnede ting vi tilbyder er:

  • Yderligere rabat pr. spiller
  • Kickback til klubben (økonomisk gevinst)
  • Bakker op om dansk foreningsliv
Skal jeg spille fodbold på et bestemt niveau?

Nej. Uanset om du lige er startet til fodbold, og du ønsker at forbedre din performance eller om du spiller på højt niveau, så er programmerne noget for dig. Jo før du kommer i gang, jo bedre.  du næppe overvejer din første triathlon, kollektiv vil give dig en personlig træningsplan til at matche dit fitness niveau, tilgængelighed til at træne og forberede dig til dit løb mål (hvis du har en).

Bliver jeg tung og langsom af performancetræning?

Nej, ikke med vores programmer. Vi designer styrke programmerne specifikt til fodbold, så du bliver hurtigere, stærkere og mere eksplosiv og dermed undgår, at du bliver tungere og langsommere.

Hvor stor skal klubben/truppen være?

Vi er meget fleksible og ønsker at tilpasse os den enkelte klub/trup. Der er dog fordele ved at lave klubsamarbejde fremfor trupsamarbejde.

Tag kontakt så vi kan uddybe yderligere!

Kræver det faciliteter hos klubben?

Som udgangspunkt nej. Vores smarte løsning er online med hjælp til spilleren hele vejen igennem.

Det er forskelligt fra klub til klub, hvilke faciliteter klubben har til rådighed. Med vores setup får spillerne adgang til fodbold specifik performance træning, som kan udføres derhjemme, i haven, i fitness eller andetsteds. Vi forsøger at komme hele vejen rundt. 

En stor fordel vi ser blandt nuværende partnere, er at spillerne selv kan tage i deres kommercielle center og træne med os lige ved hånden fremfor et fyldt center med et helt hold ad gangen.