Et voksende team, der konstant udvikler på Danmarks bedste online fodbold specifikke platform

Hos Fodboldperformance.dk specialiserer vi os i fodboldspecifik styrke- og cardiotræning med fokus på, at gøre fodboldspilleren hurtigere, stærkere og mere eksplosiv!

Jacob Strøm er vores performance specialist med 7 års erfaring og 25 uddannelser/kurser - heriblandt en kandidat i sports & science på Aalborg Universitet samt kurser hos FC Barcelona, EXOS og andre anerkendte kurser inden for sportsverdenen.

Med vores ekspertise på området, og vores unikke platform bestående af en webapp med alle de nødvendige redskaber, sikrer vi dig de bedste rammer, for at du kan opnå succes med din fodbold! Vi er altid kun ét klik væk, og du har os med over alt!

Specialister med 23+ certifikater og uddannelser

Vi kan på baggrund af vores dybe viden og erfaring inden for performance træning tilbyde dig en unik platform med træning hvor kvaliteten er i top, og sammensætningen er velovervejet og begrundet med videnskabelige resultater.

Tag din træning på et højere niveau, og bliv en bedre fodboldspiller, der løber hurtigere, hopper højere og generelt er en stærkere spiller!

Uddannelser
Fodboldperformance.dk webapp trustpilot

KUNDERNES OPLEVELSE

Betroet af 8.000+ fodboldspillere

Kun 5-stjernet anmeldelser

Mange af vores brugere skriver direkte til os, men vi er begyndt at lade folk skrive på trustpilot om deres oplevelser, så de kommer fra brugeren selv og ikke fra vores egen side.

Du skal være meget velkommen til at give din anmeldelse!

Vil du være den næste stjerne?

Skriv til os, hvis du har spørgsmål!