Jacob Strøms uddannelser & certificeringer

Viden er vejen til succes. Sammensætningen af øvelserne, valget af øvelser, antal gentagelser, pauser osv. har en enorm betydning for udbyttet af din træning. Derfor har Jacob 23 uddannelser og certificeringer i baggagen og endnu flere på vej, så vi bedst muligt kan hjælpe dig, med at blive hurtigere, stærkere og skadesfri!

Jacob Strøm CV

Hey, mød Fodboldperformance
specialisten

Fodboldperformance.dk er stedet til unge fodboldspillere, der søger professionel vejledning, så de kan optimere sine evner på fodboldbanen. Hos Fodboldperformance.dk specialiserer vi os i fodboldspecifik styrketræning med fokus på, at gøre fodboldspilleren hurtigere, stærkere og mere fit.

Jacob Strøm er vores performance specialist med 7 års erfaring og 23 uddannelser/kurser - heriblandt en kandidat i sports & science på Aalborg Universitet samt kurser hos FC Barcelona, EXOS og andre anerkendte kurser inden for sportsverdenen.

Med Jacobs ekspertise på området, og vores unikke platform bestående af en medlemsside med alle de nødvendige redskaber, sikre vi dig de bedste rammer, for at du kan opnå succes med din fodbold! Ved at være en del af Fodboldperformance.dk vil vi gøre dig hurtigere, stærkere og mere fit. Samtidig vil vi teste og udfordre dig, så du kan komme op på næste level. Der vil være intern konkurrence, måling af dine resultater og meget mere.

Teamet

Jacob Strøm

CEO & PERFORMANCE SPECIALIST

Jacob er Fodboldperformance.dk's performance specialist, og dermed ansvarlig for udarbejdelsen af alt der vedrører medlemmernes træning.

Christian Strøm

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Christian vil være ham, du altid kommer i kontakt med. Han sørger for, at du får hurtig hjælp, og sender dig videre til de personer, som kan hjælpe dig bedst muligt med dine spørgsmål!​

Ambassadør

Moses Opondo

AMBASSADØR

Moses Opondo fra superligaklubben OB er ambassadør hos Fodboldperformance.dk. Hans rolle er, at han frivilligt har ansøgt om at måtte blive en del af teamet, og dermed frivilligt fortælle om os og hvilke resultater han har fået gennem Fodboldperformance.dk! "At starte forløb med Fodboldperformance.dk har været en af de bedste investeringer i mit liv.."​

Vil du være den næste ambassadør?

Skriv til os, hvis du er interreseret i et samarbejde.