Bliv en bedre kvindelig fodboldspiller med specifik fysisk træning!

Overlad det fysiske aspekt til performance specialister, så du kan blive en bedre fodboldspiller. Alt leveret direkte gennem vores webapp.

Ingen binding. Opsig når som helst.

TOP
HASTIGHED

9 %

MAKSIMAL
HOPPEHØJDE

13 %

HØJ INTENSE
SPRINTS

62 %

MAKS
STYRKE

45 %

* Gennemsnitlige udbytte efter 3 mdrs. medlemsskab

Meet the members

Sanne Troelsgaard - Flittig bruger af webappen

Sanne Troelsgaard har været fast medlem hos Fodboldperformance.dk siden opstarten, og det har uden tvivl også vist sig på fodboldbanen. Mød hende her.

Introduktion WebapP

Den eneste fodboldtræningsapp du nogensinde får brug for

Webapp der fungerer som andre apps

Du får adgang til webapp, som kan gemmes på din hjemmeskræm - vi er med dig overalt!

Vi udregner din optimale træningsmængde

Få en personlig score, som fortæller dig, hvor meget specifik cardio, du bør implementere i dit skema.

Fodboldperformance.dk webapp
Uddannelser

Specialister med 23+ certifikater og uddannelser

Vi kan på baggrund af vores dybe viden og erfaring inden for performance træning tilbyde dig en unik platform med træning hvor kvaliteten er i top, og sammensætningen er velovervejet og begrundet med videnskabelige resultater.

Tag din træning på et højere niveau, og bliv en bedre fodboldspiller, der løber hurtigere, hopper højere og generelt er en stærkere spiller!

Anmeldelser

  • Mie Leth
  • Lærke Tingleff
  • Helena Hald
  • Sanne Troelsgaard
  • Simona Koren
  • Stine Nielsen

Mie Leth, FC Rosengård

"Jeg følte klart en forskel på før og efter, i form af øget styrke og hurtighed, som jeg kunne se i styrkelokalet hvor jeg langsomt begyndte at løfte mere og på banen følte jeg mig stærkere i dueller og begyndte at kunne løbe hurtigere."

Lærke Tingleff, FCN

"Efter en skadesperiode benyttede jeg fodboldperformance’s styrketræningsprogrammer som supplement til genoptræning til at sørge for at jeg kunne komme tilbage på banen stærkere og i bedre fysisk form. Jeg valgte fodboldperformance fordi det er rettet specifik mod min præstation på fodboldbanen. Jeg føler mig stærkere end før skaden, og glæder mig til at fortsætte med at bruge programmerne til at blive hurtigere og forbedre min fysiske præstationer på banen."

Lærke Tingleff FCN - fodboldperformance

Helena Hald, Elverum

"Jeg vil helt 100% anbefale programmet til alle som har et formål med deres træning for at få en bedre forståelse for kosten og selve den grundform og grundtræning der egentlig ligger bag det at være fodbold spiller."

Sanne Troelsgaard, FC Rosengård

"Jeg kan tydeligt mærke at jeg er blevet stærkere, hurtigere og mere fit. Jeg vinder flere nærkampe, løber fra mine modstandere, vinder flere hovedstøds-dueller, har mere energi i slutningen af kampen og score flere mål."

Sanne Troelsgaard, Fodboldperformance

Simona Koren, Växjö DFF

"Love the program and its only day 2!! Haha excited for the results!! Great work - thanks!!"

Stine Nielsen, NFC

"Jeg vil helt 100% anbefale programmet til alle som har et formål med deres træning for at få en bedre forståelse for kosten og selve den grundform og grundtræning der egentlig ligger bag det at være fodbold spiller."

Fodboldperformance.dk webapp trustpilot

KUNDERNES OPLEVELSE

Betroet af 8.000+ fodboldspillere

Kun 5-stjernet anmeldelser

Mange af vores brugere skriver direkte til os, men vi er begyndt at lade folk skrive på trustpilot om deres oplevelser, så de kommer fra brugeren selv og ikke fra vores egen side.

Du skal være meget velkommen til at give din anmeldelse!

Få ekslusive rabatter

Bruger du Liiteguard udstyr, køber nye støvler hos Unisport eller mangler du noget træningstøj? Hos os får du rabatter hos vores samarbejdspartnere, der gør dine indkøb lidt billigere. Lige nu kan du fx. spare penge hos alle vores samarbejdspartnere.

Vi tilføjer løbende nye fordele, så vi rammer alle dine favoritpartnere.

Fodboldperformance.dk webapp

Få svar på dine spørgsmål!

Kontakt os hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål her.

Så snart du tilmelder dig, får du direkte adgang til din medlemsside på både computer, tablet og smartphone, hvorfra alle dine programmer ligger klar. Alle øvelser i hvert program er filmet specifikt, så du kan se præcis hvordan hver øvelse skal laves, så du får optimal udbytte.

Nej, ikke med vores programmer. Vi designer styrke programmerne specifikt til fodbold, så du bliver hurtigere, stærkere og mere eksplosiv og dermed undgår, at du bliver tungere og langsommere.

Prøv os gratis i dag!

Dit program er tilpasset fodboldsæsonen, så du ikke får for meget træning. Vores programmer kræver typisk 1-2 ugentlige træningspas i sæsonen og 2-5 uden for sæsonen. Programmerne kan let tilpasses, så de passer ind i dit program, så du stadig får fuldt udbytte af programmerne.

Derudover er der også specifik cardio træning, som ikke kræver adgang til fitnesscenter.

Ja sagtens - så længe din træning er planlagt korrekt, så du ikke får tunge og trætte ben. I sæsonen vil vores programmer gøre dig endnu hurtigere og peake din kondition, så du kan præstere dit aller bedste på fodboldbanen.

Ja, vi giver altid nye medlemmer muligheden for at prøve vores programmerne HELT gratis og selvfølgelig uden binding. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig, så får du automatisk gratis adgang. Husk dog at afmelde dig inden prøveperioden udløber, hvis du ikke ønsker at fortsætte.

Vil du være den næste stjerne?

Skriv til os, hvis du har spørgsmål!