Vi samarbejder med de bedste

Hos Fodboldperformance.dk har vi valgt at indgå samarbejde med andre aktører indenfor sportsverden, som er eksperter på de områder vi ikke dækker. Disse samarbejdsaftaler indeholder fordele til dig som medlem! Du kan læse herunder, hvad vores samarbejdspartnere har af betydning for dig!

Samarbejde med Unisport

Hos Fodboldperformance.dk har vi et samarbejde med Unisport. Dette har en betydning for vores medlemmer. Samarbejdet indeholder blandt andet, at medlemmer hos Fodboldperformance.dk kan få ekslusive rabatter hos Unisport året rundt!

Samarbejde med Sivebæk

Fodboldperformance.dk specialiserer sig i styrketræning. Dermed lader vi andre klare opgaver, som vi ikke er specialister i. Vi samarbejder med Sivebæk for at kunne tilbyde medlemmer en god agent. hvis du har behov for dette!

Samarbejde med Liiteguard

Fodboldperformance.dk samarbejder også med Liiteguard. Dette betyder ekslusive tilbud til medlemmer året rundt, så du altid kan få de produkter du ønsker, til en fornuftig pris. 

Samarbejde med HH Mentality

Vi ønsker, at kunne give dig redskaberne hele vejen rundt, så du får det bedste ud af dit medlemsskab. Dermed har Fodboldperformance.dk indgået samarbejde med HH Mentality, som også betyder fordele for dig som medlem!

Ønsker i et samarbejde?