HVAD HAR MEDLEMMERNE OPNÅET?

RESULTATER

"Fodboldperformance laver et super fedt og kompetent program, som man nemt kan tilpasse sin hverdag efter. Det fedeste ved konceptet er at de de virkelig tager sig tid til at følge op på programmerne og sørger for at alle for noget ud af det, ligegyldigt niveau. Jeg kan klart anbefale Fodboldperformance for personer som vil gøre lidt ekstra for at optimere præstationerne på banen!"
Tobias Mølgaard
Vejle boldklub
"Med programmerne fra fodboldperformance er jeg blevet hurtigere og jeg hopper højere. Det kan man virkelig mærke på fodboldbanen hvor jeg vinder flere nærkampe, både løbe og hovedstødsdueller."
Mikkel Kaufmann
Aab
"At starte et forløb op med Jacob har været én af de bedste investeringer jeg har haft foretaget mig i det foregående år. Jeg har fået bygget en grundform op som jeg selv synes er holdbar. Det giver samtidig en forudsætning for hele tiden og kunne bygge på fysisk"
Moses Opondo
OB
"Øvelserne som man laver hos fodboldperformance, er udelukkende for at gøre en bedre på en fodboldbane, hvilket jeg har kunne mærke markant. Jeg er i dag hurtigere, stærkere og springer højere. Hvis i føler at i er gået i stå med jeres fodbold så skal i helt klart prøve fodboldperformance. Det er 100% klogt at overveje fodboldperformance ift. Styrke og kost."
Ismet Camdali
Herlev IF
"Jeg har fået rigtig meget ud af træningsprogrammerne fra fodboldperformence. Træningsprogrammerne er sportsrelateret, og man kan se en mening ved at lave øvelserne ift overførbarhed til fodboldbanen, hvilket har stor betydning for mig. Fokusset på at øge performence på banen samtidigt med at inkorporere skadesforbyggende træning har været rigtig værdifuld for mig!

Programmerne har hjulpet mig, til at komme i den bedste form jeg hidtil har været i."
David Chernet
B1908
"For mit vedkommende handler det om at finde ud af, hvor jeg kan forbedre mig ifb. Med mit fodbold. Jeg har tidligere oplevet problemer med at vedligeholde min styrketræning ved siden af fodbolden, primært pga. Samme kedelige øvelser. Jeg besluttede mig for ca 1.5 år siden, at investere i et program fra fodbold performance, hvor der er super mange gode alternativer når det handler om eksplosiv træning. Det har først og fremmest givet mig mere styrke, samt væsentlig mere eksplosivitet, og acceleration. Det fede ved programmerne er at man sagtens kan mixe på tværs af setupet i hvert enkelt program, og det har tilmed hjulpet mig til også at være mere fit, og ikke mindst skadesfri. Jeg kan kun sende de varmeste anbefalinger til folk der går op i sin fodbold, om at investere i et træningsprogram, hvor det er super enkelt men hvor Jacob og Christian også er super gode til at inspirere med daglige nye øvelser, som kan anvendes. "
Tobias Wiis
FFI
"Jeg vil anbefale programmet til fodboldspillere og særligt til unge fodboldspillere, som er uvidne om styrketræning og kost"
Niklas Jagd
Vejgaard Boldspilklub
"Jeg kan tydeligt mærke at jeg er blevet stærkere, hurtigere og mere fit. Jeg vinder flere nærkampe, løber fra mine modstandere, vinder flere hovedstødsdueller, har mere energi i slutningen af kampen og score flere mål."
Sanne Troelsgaard
FC Rosengård
"Jeg følte klart en forskel på før og efter, i form af øget styrke og hurtighed, som jeg kunne se i styrkelokalet hvor jeg langsomt begyndte at løfte mere og på banen følte jeg mig stærkere i dueller og begyndte at kunne løbe hurtigere."
Mie Leth Jans
FC Rosengård