Få resultater der gør dig hurtigere, stærkere og mere eksplosiv

Overlad planlægningen til os og oplev resultaterne på egen krop. Se nogle af medlemmernes rejser her.

Brugt af mere end 8.000+ fodboldspillere heraf 25+ liga/landsholdsspillere

Kun 5-stjernet anmeldelser

Hvad kan du forvente efter 3 måneder?

Top
Hastighed

9 %

MAKSIMAL
HOPPEHØJDE

13 %

Høj intense
sprints

62 %

MAKS
STYRKE

45 %

Meet the members

Mød Lasse - flittig bruger af webappen

Lasse er en af vores mange medlemmer, som bruger webappen ofte - med stor succes. Hør om hans resultater med brugen af specifikke programmer.

meet the members

Mød Philip - fundet løsningen han søgte

Ung nordjysk talent med ambitionerne sat højt. Gennem specifik træning har vi sørget for konstant udvikling, i en alder hvor tingene går stærkt. Det har betydet aab's talenthold, landshold osv. for Philip.

Anmeldelser

  • Mikkel Kaufmann
  • Sanne Troelsgaard
  • Moses Opondo
  • David Chernet
  • Mie Leth
  • Tobias Mølgaard
  • Marcus Bundgaard

Mikkel Kaufmann, FCK

"Med programmerne fra fodboldperformance er jeg blevet hurtigere og jeg hopper højere. Det kan man virkelig mærke på fodboldbanen hvor jeg vinder flere nærkampe, både løbe og hovedstødsdueller."

Mikkel kaufmann samarbejde med Fodboldperformance.dk

Sanne Troelsgaard, FC Rosengård

"Jeg kan tydeligt mærke at jeg er blevet stærkere, hurtigere og mere fit. Jeg vinder flere nærkampe, løber fra mine modstandere, vinder flere hovedstøds-dueller, har mere energi i slutningen af kampen og score flere mål."

Sanne Troelsgaard, Fodboldperformance

Moses Opondo, OB

"At starte et forløb op med Fodboldperformance.dk har været én af de bedste investeringer jeg har haft foretaget mig i det foregående år. Jeg har fået bygget en grundform op som jeg selv synes er holdbar. Det giver samtidig en forudsætning for hele tiden og kunne bygge på fysisk"

Moses Opondo samarbejde med Fodboldperformance.dk

David Chernet, B1908

"Jeg har fået rigtig meget ud af træningsprogrammerne fra fodboldperformence. Træningsprogrammerne er sportsrelateret, og man kan se en mening ved at lave øvelserne ift overførbarhed til fodboldbanen. Fokusset på at øge performance på banen samtidigt med at inkorporere skadesforbyggende træning har været rigtig værdifuldt for mig!"

Mie Leth, FC Rosengård

"Jeg følte klart en forskel på før og efter, i form af øget styrke og hurtighed, som jeg kunne se i styrkelokalet hvor jeg langsomt begyndte at løfte mere og på banen følte jeg mig stærkere i dueller og begyndte at kunne løbe hurtigere."

Tobias Mølgaard, VB

"Fodboldperformance laver et super fedt og kompetent program, som man nemt kan tilpasse sin hverdag efter. Det fedeste ved konceptet er at de de virkelig tager sig tid til at følge op på programmerne og sørger for at alle for noget ud af det, ligegyldigt niveau. Jeg kan klart anbefale Fodboldperformance for personer som vil gøre lidt ekstra for at optimere præstationerne på banen!"

Tobias Mølgaard

Marcus Bundgaard, Aab

"Jeg har fået rigtig meget ud af træningsprogrammerne fra fodboldperformence. Træningsprogrammerne er sportsrelateret, og man kan se en mening ved at lave øvelserne ift overførbarhed til fodboldbanen. Fokusset på at øge performance på banen samtidigt med at inkorporere skadesforbyggende træning har været rigtig værdifuldt for mig!"

Marcus-bundgaard - fodboldperformance.dk
Fodboldperformance.dk webapp trustpilot

KUNDERNES OPLEVELSE

Betroet af 8.000+ fodboldspillere

Kun 5-stjernet anmeldelser

Mange af vores brugere skriver direkte til os, men vi er begyndt at lade folk skrive på trustpilot om deres oplevelser, så de kommer fra brugeren selv og ikke fra vores egen side.

Du skal være meget velkommen til at give din anmeldelse!