Premium performance forløb

Valgte betalingsrate: Månedlig betaling

Fordelen ved Premium forløb:

- Månedligt nyt fodboldspecifikt træningsprogram
- Kostvejledning inkluderet
- 9 ud af 10 fortæller, at de efter 1 måned kan mærke øget fart

Brugt af spillere fra blandt andet

Anmeldelser

  • Mikkel Kaufmann
  • David Chernet
  • Moses Opondo
  • Marcus Bundgaard
  • Tobias Mølgaard
  • Tobias Wiis

"Med programmerne fra fodboldperformance er jeg blevet hurtigere og jeg hopper højere. Det kan man virkelig mærke på fodboldbanen hvor jeg vinder flere nærkampe, både løbe og hovedstødsdueller."

Mikkel Kaufmann, FCK

Mikkel kaufmann samarbejde med Fodboldperformance.dk

"Jeg har fået rigtig meget ud af træningsprogrammerne fra fodboldperformence. Træningsprogrammerne er sportsrelateret, og man kan se en mening ved at lave øvelserne ift overførbarhed til fodboldbanen. Fokusset på at øge performance på banen samtidigt med at inkorporere skadesforbyggende træning har været rigtig værdifuldt for mig!"

David Chernet, B1908

OB

"At starte et forløb op med Fodboldperformance.dk har været én af de bedste investeringer jeg har haft foretaget mig i det foregående år. Jeg har fået bygget en grundform op som jeg selv synes er holdbar. Det giver samtidig en forudsætning for hele tiden og kunne bygge på fysisk"

Moses Opondo, OB

Moses Opondo samarbejde med Fodboldperformance.dk
Aab

"Jeg har fået rigtig meget ud af træningsprogrammerne fra fodboldperformence. Træningsprogrammerne er sportsrelateret, og man kan se en mening ved at lave øvelserne ift overførbarhed til fodboldbanen. Fokusset på at øge performance på banen samtidigt med at inkorporere skadesforbyggende træning har været rigtig værdifuldt for mig!"

Marcus Bundgaard, Aab

"Fodboldperformance laver et super fedt og kompetent program, som man nemt kan tilpasse sin hverdag efter. Det fedeste ved konceptet er at de de virkelig tager sig tid til at følge op på programmerne og sørger for at alle for noget ud af det, ligegyldigt niveau. Jeg kan klart anbefale Fodboldperformance for personer som vil gøre lidt ekstra for at optimere præstationerne på banen!"

Tobias Mølgaard, VB

Tobias Mølgaard

"Hvis i føler at i er gået i stå med jeres fodbold så skal i helt klart prøve fodboldperformance. Det er 100% klogt at overveje fodboldperformance ift. Styrke og kost."

Tobias Wiis, FFI

Tobias Wiis

Ofte stillede spørgsmål

Moses Opondo

Medlemsskab

Som medlem, sørger vi for, at tilrettelægge og udarbejde dine styrketræningsprogrammer - alt sammen tilpasset sæsonen. Du får nyt program hver måned, så vi konstant sikre fremgang, og arbejder mod målet - at blive en hurtigere, stærkere og bedre fodboldspiller! 

Samtidig får du hver måned video af hele dit træningsprogram med tips og tricks til netop dette program. Hvert enkelt øvelse kan også findes i dit øvelsesbibliotek, så du aldrig er i tvivl om noget!

Ja! Dit medlemskab indeholder meget mere end blot træningsprogrammet. Vi ønsker være din hjælp hele vejen rundt, og du vil derfor sideløbende optjene bonusser, der giver dig andre værktøjer og muligheder, samtidig med, at vi løbende forbedre medlemsskabet, hvilket kan være til gavn for dig!

Så snart du tilmelder dig får du øjeblikkelig adgang til din egen medlemsside. Her gennemgår du et forløb, hvor Jacob guider dig igennem, så du får den bedst mulige start. 

 

Ved 7 dages gratis start-periode vil vi starte ud med at teste dig, hvorefter du får adgang til øvrige elementer.

Du kan få adgang via din smartphone, tablet eller computer, så længe du har internet adgang. Så snart du er inde, kan du downloade programmer osv. i pdf format, så du let kan have dem med på mobilen eller printe dem ud.

Betaling

Du betaler først efter 7 dage. Derefter trækkes din betaling måneden efter eller året efter alt afhængigt af dit køb. 

 

Eksempel månedlig forløb: Du tilmelder dig månedligt medlemskab d. 7 januar 2020. Dine første 7 dage er gratis. Dine fremtidige betalinger vil fremover være d. 14 i måneden. 

 

Eksempel årlig forløb: Du tilmelder dig årligt medlemskab d. 7 januar 2020. Dine første 7 dage er gratis. Din fremtidige betaling vil fremover være d. 14 januar 2021, 2022 osv.

NEJ! Du binder dig ikke som medlem og kan opsige når som helst. Ingen gebyrer og ingen binding. 

Resultater

Det hele afhænger dit startpunkt. Dog vil det for de fleste kunne mærke forskel allerede efter 2-3 måneders træning med Fodboldperformance.dk programmerne. Jo længere tid du træner efter et fodboldspecifikt program, jo bedre resultater.

 

Jo længere tid du er medlem, jo bedre resultater. Deltag i vores camps så vi kan vise dig, med direkte data, at du bliver en bedre atlet!

Ret simpelt. Opret gratis bruger. Udfør din starttest og derefter får du adgang til dit første program. Herefter skal du blot følge vores vejledninger, og så sikre vi dig, at du vil blive hurtigere, stærkere OG minimere risikoen for skader markant!