fbpx

REFERENCER

HØR HVAD MEDLEMMER UDTALER

Vi er meget taknemmelige for hvert enkelt udtalelse vi modtager. Hos Fodboldperformance.dk stræber vi efter at revolutionere dansk fodbold - både for drenge og piger. Vores mål er at hjælpe +10.000 danske fodboldspillere med at komme skridtet tættere på deres drøm, gennem optimering af styrketræningen. Vi sørger for, at du bliver stærkere, hurtigere, mere fit & skadesfri!

Nedenstående er et udvalg af de udtalelser vi har modtaget

Stine Nielsen

Snorre Espersen

Lotte Troelsgaard

Sisse Langer

Sanne Troelsgaard

Mette Hansen

"Fodboldperformance laver et super fedt og kompetent program, som man nemt kan tilpasse sin hverdag efter. Det fedeste ved konceptet er at de de virkelig tager sig tid til at følge op på programmerne og sørger for at alle for noget ud af det, ligegyldigt niveau. Jeg kan klart anbefale Fodboldperformance for personer som vil gøre lidt ekstra for at optimere præstationerne på banen!"
Tobias Mølgaard
Vejle boldklub
"Jeg kan tydeligt mærke at jeg er blevet stærkere, hurtigere og mere fit. Jeg vinder flere nærkampe, løber fra mine modstandere, vinder flere hovedstødsdueller, har mere energi i slutningen af kampen og score flere mål."
Sanne Troelsgaard
FC Rosengård
"Med programmerne fra fodboldperformance er jeg blevet hurtigere og jeg hopper højere. Det kan man virkelig mærke på fodboldbanen hvor jeg vinder flere nærkampe, både løbe og hovedstødsdueller."
Mikkel Kaufmann
Aab
"Øvelserne som man laver hos fodboldperformance, er udelukkende for at gøre en bedre på en fodboldbane, hvilket jeg har kunne mærke markant. Jeg er i dag hurtigere, stærkere og springer højere. Hvis i føler at i er gået i stå med jeres fodbold så skal i helt klart prøve fodboldperformance. Det er 100% klogt at overveje fodboldperformance ift. Styrke og kost."
Ismet Camdali
Herlev IF
"Vil du gerne blive en endnu bedre fodboldspiller samt udgave af dig selv, så er der her fra mig de bedste og klareste anbefalinger. Få købt programmet, kom igang og du vil dermed blive meget overrasket over de hurtige resultater som du vil se!"
Lotte Troelsgaard
Kolding Q
"Jeg vil anbefale programmet til fodboldspillere og særligt til unge fodboldspillere, som er uvidne om styrketræning og kost"
Niklas Jagd
Vejgaard Boldspilklub
"Jeg følte klart en forskel på før og efter, i form af øget styrke og hurtighed, som jeg kunne se i styrkelokalet hvor jeg langsomt begyndte at løfte mere og på banen følte jeg mig stærkere i dueller og begyndte at kunne løbe hurtigere."
Mie Leth Jans
FC Rosengård
"Da jeg som regel er den mindste og ved hjælp af dette program med den rette kost og træning, kan jeg helt sikkert få en fordel på min styrke og vil helt sikkert hjælpe mig på længere sigt i forhold til, at komme til at spille med dem der er ældre end mig selv."
Emily Thinghuus
Vildbjerg SF
"Jeg vil helt 100% anbefale programmet til alle som har et formål med deres træning for at få en bedre forståelse for kosten og selve den grundform og grundtræning der egentlig ligger bag det at være fodbold spiller."
Stine Fie Nielsen
Vordingborg/NFC
"Jeg kan mærke jeg er stærkere, især i mine nærkampe med andre spillere. Jeg løber klart hurtigere end før, og føler jeg yder mig maksimalt, uden at blive helt flad."
Fie Graversen
FC Hornsherred
"Love the program and its only day 2!! Haha excited for the results!! Great work - thanks!!"
Simona Koren
Växjö DFF
"For mit vedkommende handler det om at finde ud af, hvor jeg kan forbedre mig ifb. Med mit fodbold. Jeg har tidligere oplevet problemer med at vedligeholde min styrketræning ved siden af fodbolden, primært pga. Samme kedelige øvelser. Jeg besluttede mig for ca 1.5 år siden, at investere i et program fra fodbold performance, hvor der er super mange gode alternativer når det handler om eksplosiv træning. Det har først og fremmest givet mig mere styrke, samt væsentlig mere eksplosivitet, og acceleration. Det fede ved programmerne er at man sagtens kan mixe på tværs af setupet i hvert enkelt program, og det har tilmed hjulpet mig til også at være mere fit, og ikke mindst skadesfri. Jeg kan kun sende de varmeste anbefalinger til folk der går op i sin fodbold, om at investere i et træningsprogram, hvor det er super enkelt men hvor Jacob og Christian også er super gode til at inspirere med daglige nye øvelser, som kan anvendes. "
Tobias Wiis
FFI
Luk menu

LOG IND PÅ DIN

MEDLEMSSIDE

8