Skriv dig op og få en uforpligtende snak

Udfyld dine kontaktinformationer for en gratis uforpligtende samtale

Jacob Strøm, Performance specialist

LEDIGE PLADSER LIGE NU

Udfyld dine kontaktinformationer for en gratis uforpligtende samtale

5-stjernet anmeldelser

Bliv en bedre fodboldspiller

Her er et udpluk af de mennekser jeg har hjulpet gennem tiden. Alt fra den profesionelle til den unge fodboldspiller, der drømmer om vejen til den professionelle karriere.

Mød din online performance coach

Du får blandt andet..

Performance programmer

Glem alt om youtube, gætteri og spekulationer. Jeg sammensætter din træningsplan året rundt - og der er altid mulighed for fleksibilitet.

Én video til ALT

Vi filmer en specifik video til hvert enkelt program. En squat kan fx. udføres på 100 måder. Du ser den variant jeg ønsker du skal træne i den valgte måned.

Træningshistorik

Hold dig motiveret med oversigten over dine fremskridt gennem din "exercise history". Ikke bare din "personal best" men ALT din trænings historik.

Stopur

Det er super nemt at holde styr på tiden under træningen. Uanset om du tager tid på rest, tempo eller antal omgange, har vi dig altid dækket.

1-1 coaching

Jeg sørger for at vide alt jeg har brug for, for at hjælpe dig bedst muligt. Vi tager højde for skader, småskavanker m.v. Tag kontakt til mig.

Leveret via app

Alt leveres via vores overskuelige og intuitive app, hvor alle brugbare værktøjer er tilgængelige. Det hjælper både dig og mig i dit forløb!

Du skal ikke træne som en bodybuilder, men lave træning der gør dig hurtigere og mere eksplosiv på banen.

Som spiller får du så meget værdi af mig