Prøv programmet gratis og mærk forskellen på fodboldbanen

Opret en gratis bruger, og få adgang til fase 1 ud af 3 i vores 12 week performance program designet specifikt til fodboldspillere.

- ingen binding

Prøv helt gratis

Free

kr0 / md
Intet kreditkort

Features

  • 4 ugers program
  • Fase 1 ud af 3
  • Gratis konto
  • Workouts til hjemmetræning
Prøv gratis
Fodboldperformance.dk webapp trustpilot

KUNDERNES OPLEVELSE

Betroet af 8.000+ fodboldspillere

Kun 5-stjernet anmeldelser

Mange af vores brugere skriver direkte til os, men vi er begyndt at lade folk skrive på trustpilot om deres oplevelser, så de kommer fra brugeren selv og ikke fra vores egen side.

Du skal være meget velkommen til at give din anmeldelse!

Fodbold specifikke programmer

Glem alt om youtube, gætteri og spekulationer. Vi sammensætter din træningsplan året rundt - og der er altid mulighed for fleksibilitet.

Én video til ALT

Vi filmer en specifik video til hvert enkelt program. En squat kan fx. udføres på 100 måder. Du ser den variant vi ønsker du skal træne i den valgte måned.

Træningshistorik

Hold dig motiveret med oversigten over dine fremskridt gennem din "exercise history". Ikke bare din "personal best" men ALT din trænings historik.

Stopur

Det er super nemt at holde styr på tiden under træningen. Uanset om du tager tid på rest, tempo eller antal omgange, har vi dig altid dækket.

Hardware integrationer

Vi integrerer med dine trackingdevices. Apple Health, Google Fitbit, Nike club og mange flere. Få din data synkroniseret ind i dit app univers.

Tilpas træningen

Vi anbefaler man følger programmet som angivet, men det kan ske du gerne vil tilføje et ekstra set m.v. Dette har vi sørget for at gøre muligt for dig.

The bigger picture

Se alt det data du tracker uanset hvilken gadget du bruger. Gennem integrationer med tredjepartsapps som Google Fitbit, Apple Health og Nike Run Club kan du se det større billede af din aktivitet.