Performance programmer

til fodboldspillere

Vælg den plan der passer bedst til dine behov.
Prøv premium pakken gratis i 14 dage

Vi har en plan til dit behov!
Prøv premium pakken gratis i 14 dage

Premium

Vores premium plan er en løsning til fodboldspillere, der ønsker professionelle værktøjer lige ved hånden. Fuld fleksibilitet, specifkke konditions-, performance- og agility programmer.

Vælg afregningsperiode herunder👇

DKK 199 / md.

DKK 166

*Pr. måned

*DKK 999 til betaling efter 14 dage

DKK 249 / md.

DKK 199

*Pr. måned

*DKK 199 til betaling efter 14 dage

Pro

Begrænset pladser

Vores pro plan er det ultimative værktøj, til fodboldspilleren der ønsker at tage sine præstationer til helt nye højder.

DKK 999 / md.

DKK 883

*Pr. måned

*DKK 4.999 til betaling nu

Ingen binding eller skjulte gebyrer - sikker e-handel

Ingen binding eller skjulte gebyrer

Download vores app - Fodboldperformance

Alle abonnementsmulighederne giver dig 14 dages prøveperiode - Gælder også allerede nedsatte abonnementer. Abonnementer debiteres automatisk og fornyes ved udgangen af hver abonnementsperiode. Du kan til enhver tid annullere automatisk fornyelse og afmelde medlemsskab via financials i webapp versionen eller ved at kontakte os. Prisen angivet er den gennemsnitlige pris pr. måned på en 6 måneders periode.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer et abonnement?

Så snart du tilmelder dig, får du direkte adgang til din app på både computer, tablet og smartphone, hvorfra alle dine fodbold specifikke performance træninger ligger klar – når du har brug for dem. Alle øvelser i hver workout er filmet specifikt, så du kan se præcis hvordan hver øvelse skal laves, så du får det optimale udbytte. Der stilles ingen krav til hvor meget du træner. Du vælger blot den workout, som passer til dit formål – om det er at blive hurtigere, stærkere, hoppe højere eller sparke hårdere. 

Skal jeg spille fodbold på et bestemt niveau?

Nej. Uanset om du lige er startet til fodbold eller om du spiller på højt niveau, så er programmerne noget for dig. Jo før du kommer i gang, jo bedre! Programmerne er fleksible med forskellige sværhedsgrader, så der vil med garanti også være noget til dig.

Bliver jeg tung og langsom af performancetræning?

Nej, ikke med vores programmer. Vi designer styrke programmerne specifikt til fodbold, så du bliver hurtigere, stærkere og mere eksplosiv og dermed undgår, at du bliver tungere og langsommere.

Kan jeg prøve fodboldperformance gratis?

Prøv appen 14 dage gratis uden binding eller skjulte gebyrer. 

Er du stadig i tvivl? Kontakt support og vi finder en god løsning til dig, så du kan blive en hurtigere, stærkere og mere eksplosiv fodboldspiller. 

Hvor meget skal jeg træne?

Der stilles intet krav til mængden. Vi har blot gjort værktøjerne tilgængelige for dig, og så er det op til dig, hvor meget du vil træne. Vi guider dig gerne – blot brug chatten direkte i appen. 

Der findes workouts til fitness, til hallen, ferien eller derhjemme. Dermed kan du have os med overalt – det er on-demand!

Er der skjulte gebyrer eller bindinger?

NEJ – aldrig. Du kan til og afmelde dig så meget som du vil. Prisen vil fremgå på hvert abonnementstype, og du opkræves kun for den periode du køber.

Afmelding sker via “financials” – bemærk du skal besøge via webappen og ikke app’en på telefon. 

Features

Hvad siger spillerne?

Trustpilot anmeldelse JM - fodboldperformance

"Fabelagtigt arbejde"

Fabelagtigt arbejde! De bedste programmer på markedet, hvis man vil noget med sin fodbold. Desuden de sødeste mennesker omkring det. Der er ikke en finger, at sætte på konceptet. Kæmpe anbefaling herfra!

Trustpilot anmeldelse LB - fodboldperformance

"Motiverende træning"

Fodboldperformance har givet mig en motiverende træning frem mod den nye sæson. Fedt koncept og fremragende kundeservice. Der er hurtigt hjælp, hvis man har spørgsmål til træningsprogrammerne.

Trustpilot anmeldelse CG - fodboldperformance

"Great experience"

Easy access to all the programs through an app. Also fast response in the chat, if you have any questions or needs help.
The programs are also really effective!