Vi støtter op om foreningslivet og vil give tilbage til klubberne

Vi hjælper klubber og foreninger gennem ensartet fysisk træning, med økonomisk kickback til klubben, så vi sammen kan højne dansk talentudvikling, øge økonomien i klubben og støtte op om foreningslivet.

For players, by players

Kontakt os

Få svar på jeres spørgsmål!

Kontakt os hvis I ikke kan finde svar på jeres spørgsmål her.

Vi har et mandskab klar til at tage den videre dialog ift. et eventuelt samarbejde. Aftalerne tilpasses den enkelte klub ift. antal spillere, betalingsmetode, pakkeløsning osv. Vi er meget fleksible og vil gøre alt hvad vi kan for at imødekomme jeres behov.

 

De tre overordnede ting vi tilbyder er:

  • Yderligere rabat pr. spiller
  • Kickback til klubben (økonomisk gevinst)
  • Bakker op om dansk foreningsliv

Nej, ikke med vores programmer. Vi designer styrke programmerne specifikt til håndbold, så spillerne bliver hurtigere, stærkere og mere eksplosiv og dermed undgår, at de bliver tungere og langsommere.

Tag kontakt i dag, så vi kan tage en videre dialog. 

Vi er meget fleksible og ønsker at tilpasse os den enkelte klub/trup. Der er dog fordele ved at lave klubsamarbejde fremfor trupsamarbejde.

 

Tag kontakt så vi kan uddybe yderligere!

Som udgangspunkt nej. Vores smarte løsning er online med hjælp til spilleren hele vejen igennem.

 

Det er forskelligt fra klub til klub, hvilke faciliteter klubben har til rådighed. Med vores setup får spillerne adgang til positionsspecifik træning, som kan udføres derhjemme, i haven, i fitness eller andetsteds. Vi forsøger at komme hele vejen rundt. 

Med vores samarbejdspartnere giver vi også spillerne/klubben muligheden for at spare penge, der hvor de normalt handler.

 

Vi samarbejder med HSHOP, Liiteguard osv. hvilket betyder eksklusive rabatter til spillerne. Rabatkoderne hertil kan dække omkostningen for et medlemsskab hos os.