connect og få professionel performance træning leveret til klubben

Fodboldperformance Clubs giver klubber mulighed for adgang til professionel træning leveret til spillerne via app. Alt foregår online, hvilket øger fleksibiliteten, øger spillerens personlige data og drive samt giver en strømlining af træning gennem klubben - at det er online er ingen udfordring, tværtimod.

5/5

Hvad vi tilbyder vores club partnere

Koordinering af fysisk træning

Vi står for alt koordinering m.v. så i kan fokusere 100 % på fodbolden. Alt leveres via app, og dermed er ferier, forskellige centre mv. intet problem.

Direkte chat med specialister

Spillerne vil i appen have en direkte chat til vores performance specialister, så de altid kan få hjælp ved tvivl. Igen sparer vi trænere mv. for tid.

Video af alt via appen

I appen ligger alle workouts, hvor der vil være en video til alle øvelser. Er man stadig i tvivl, vil support teamet assistere via chatten.

See the journey

Sådan foregår en typisk dialog med klubben.

Hør om konceptet

Kontakt os og få en personlig vurdering ift. jeres klub/trup.

Vi sender tilbud

Vi vil gerne støtte op om foreningslivet og har forskellige løsninger med kickback til trupkassen.

Beslutningsprocessen

Gennemgå tilbuddet og vend retur med spørgsmål.

Vi udarbejder jeres plan

Vi udarbejder en plan for jeres trupper - overlad resten af arbejdet til os. 

Start udviklingen af jeres talenter

Det kræver passion, mod og en masse hårdt arbejde at nå sine mål. Første skridt er de rette redskaber, så du kan drømme om, hvad fremtiden kunne bringe.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har et mandskab klar til at tage den videre dialog ift. et eventuelt samarbejde. Aftalerne tilpasses den enkelte klub ift. antal spillere, betalingsmetode, pakkeløsning osv. Vi er meget fleksible og vil gøre alt hvad vi kan for at imødekomme jeres behov.

 

De tre overordnede ting vi tilbyder er:

  • Yderligere rabat pr. spiller
  • Kickback til klubben (økonomisk gevinst)
  • Bakker op om dansk foreningsliv

Nej, ikke med vores programmer. Vi designer styrke programmerne specifikt til fodbold, så spillerne bliver hurtigere, stærkere og mere eksplosiv og dermed undgår, at de bliver tungere og langsommere.

Tag kontakt i dag, så vi kan tage en videre dialog. 

Vi er meget fleksible og ønsker at tilpasse os den enkelte klub/trup. Der er dog fordele ved at lave klubsamarbejde fremfor trupsamarbejde.

 

Tag kontakt så vi kan uddybe yderligere!

Som udgangspunkt nej. Vores smarte løsning er online med hjælp til spilleren hele vejen igennem.

Det er forskelligt fra klub til klub, hvilke faciliteter klubben har til rådighed. Med vores setup får spillerne adgang til fodbold specifik performance træning, som kan udføres derhjemme, i haven, i fitness eller andetsteds. Vi forsøger at komme hele vejen rundt. 

En stor fordel vi ser blandt nuværende partnere, er at spillerne selv kan tage i deres kommercielle center og træne med os lige ved hånden fremfor et fyldt center med et helt hold ad gangen.