Track, log og se dine workouts gennem appen

Se dine tilgængelige workouts med dine specifikke programmer og start din træning. Følg kalenderen og kør det program der passer dig!

Få specifikke programmer via app

Vi leverer dine fodbold specifikke programmer direkte til dig gennem vores app. Med 'Offline Mode' er der ingen undskyldninger, når det kommer til at logge din træning, selvom du er off grid! Du kan vælge træningsprogram, "logge" træningen, give feedback og se tilbage på din gennemførte træning!

Fodbold specifikke programmer

Glem alt om youtube, gætteri og spekulationer. Vi sammensætter din træningsplan året rundt - og der er altid mulighed for fleksibilitet.

Én video til ALT

Vi filmer en specifik video til hvert enkelt program. En squat kan fx. udføres på 100 måder. Du ser den variant vi ønsker du skal træne i den valgte måned.

Træningshistorik

Hold dig motiveret med oversigten over dine fremskridt gennem din "exercise history". Ikke bare din "personal best" men ALT din trænings historik.

Stopur

Det er super nemt at holde styr på tiden under træningen. Uanset om du tager tid på rest, tempo eller antal omgange, har vi dig altid dækket.

Hardware integrationer

Vi integrerer med dine trackingdevices. Apple Health, Google Fitbit, Nike club og mange flere. Få din data synkroniseret ind i dit app univers.

Tilpas træningen

Vi anbefaler man følger programmet som angivet, men det kan ske du gerne vil tilføje et ekstra set m.v. Dette har vi sørget for at gøre muligt for dig.

Integreret stopur

Det er super nemt at holde styr på tiden under træningen. Uanset om du tager tid på rest, tempo eller antal omgange, har vi dig altid dækket.

Track din træning undervejs

Når du starter din workout kan du "checke" hvert enkelt set af efter det er udført, og dermed følge din træning undervejs. Intuitivt. Nemt. Brugbart.