Nutrition. Makroer. 
Fødevarer.

Få kalorietællinger, makromål eller fuldt detaljerede ernæringsplaner specifikt til dig som fodboldspiller.

Kostplaner sendt som PDF? Ikke hos os.

Med nutrition sektionen kan vi leverer specifikke kostplaner til dig med alt tilgængeligt. Du kan også connecte med MyFitnessPal eller logge din egen kost helt gratis - massere af muligheder gjort nemt for dig!

Kostplaner

Glem alt om tilsendte PDF'er eller lign. Vi kan leverer specifikke kostplaner lavet direkte til dig. Kost er personligt og bør ikke være en standard gratis plan.

Log din mad

Uanset om du har en kostplan tilkoblet, kan du altid logge din mad og få indblik i din kost. Vi samler alle værktøjer et sted - alt sammen for din skyld.

Marko udregner

Har du logget din mad? Så kan du nemt se et overblik over din makrofordeling for dagen eller gå tilbage og se din tidligere logget mad. Simpelt og nemt.

Fodbold specifikke workouts

Glem alt om youtube, gætteri og spekulationer. Vi sammensætter din træningsplan året rundt - og der er altid mulighed for fleksibilitet.

Én video til ALT

Vi filmer en specifik video til hvert enkelt program. En squat kan fx. udføres på 100 måder. Du ser den variant vi ønsker du skal træne i den valgte måned.

Træningshistorik

Hold dig motiveret med oversigten over dine fremskridt gennem din "exercise history". Ikke bare din "personal best" men ALT din trænings historik.

Stopur

Det er super nemt at holde styr på tiden under træningen. Uanset om du tager tid på rest, tempo eller antal omgange, har vi dig altid dækket.

Hardware integrationer

Vi integrerer med dine trackingdevices. Apple Health, Google Fitbit, Nike club og mange flere. Få din data synkroniseret ind i dit app univers.

Tilpas træningen

Vi anbefaler man følger programmet som angivet, men det kan ske du gerne vil tilføje et ekstra set m.v. Dette har vi sørget for at gøre muligt for dig.