Personlig kalender med dine træninger

Når du køber et program, får du en tilknyttet kalender med vores bud på din træningsuge. Passer det ikke 100 % ind i din kalender, kan du selvfølgelig altid tilpasse træningen.

Personlig kalender

Vi giver dig en kalender, som kun du kan se på din konto. Her ser du vores bud på en sammensætning af dit program - altid med mulighed for afvigelse.

Mere end en kalender

I din kalender kan du også se andre planlagte ting udover selve træningen. Dette kan være ting vi som træner ønsker du skal gøre.

Kalender Sync.

Synkroniser din kalender med en iCal-, Outlook- eller Google-kalender nemt og hurtigt. Så kender du din plan ind og ud - alt igennem vores app.

Følg nemt dit program med kalenderen

Vi har tænkt på alt. Alle mulige tænklige værktøjer er integreret i appen, så vi højner chancen for din succes. Kalenderen er en af de mange værktøjer, som gør det nemt at følge programmet.

Få svar på dine spørgsmål vedr. kalender

Så snart du tilmelder dig, får du direkte adgang til din app på både computer, tablet og smartphone, hvorfra alle dine programmer ligger klar. Alle øvelser i hvert program er filmet specifikt, så du kan se præcis hvordan hver øvelse skal laves, så du får det optimale udbytte.

Vælger du at køre din tirsdagstræning om mandagen vil dette kunne ses i din kalender, så snart du har "logget" træningen. 

Du kan dog ikke gå direkte ind i kalenderen og ændre fra på opstillingen. Vi kan dog fra vores side ændre det, men som udgangspunkt er dette en "pro" feature. 

Kalenderen er ikke at krav at følge og du har også altid mulighed for afvigelse.

 

Kalenderen er blot vores bud på hvordan en træningsuge kan se ud, og så handler det om at tilpasse den til din egen kalender. 

 

Har du spørgsmål, problemer eller lign. er du altid velkommen til at kontakte os.