Få de første 14 dage gratis

Få de første 14 dage gratis til vores online performance app og få adgang til fodbold specifikke workouts, konditionsprogrammer, ferie workouts m.v. - brugt af mere end 8.000+ fodboldspillere!

Ingen binding. Opsig når som helst.

  • Halvårlig
  • Månedlig

Bliv bedre, hurtigere og stærkere

Vi har allerede hjulpet 8.000+ fodboldspillere - flere er kommet på professionel niveau. Hvad venter du på?

Premium (forudbetalt 6 mdr.)

kr. 166 / md.

Spar 16 % (195 kr. pr. halve år)

Pro (forudbetalt 6 mdr.)

kr. 666 / md.

Spar 33 % ( 1595 kr. pr. halve år)

Bliv bedre, hurtigere og stærkere

Vi har allerede hjulpet 8.000+ fodboldspillere - flere er kommet på professionel niveau. Hvad venter du på?

Premium

kr. 199 / md.

- herefter kr. 999 (20% rabat) pr. halvår

Pro

kr. 999 / md.

- herefter kr. 199 pr. måned

Alle abonnementsmulighederne giver dig 14 dages trial - Gælder også allerede nedsatte abonnementer. Abonnementer debiteres automatisk og fornyes ved udgangen af hver abonnementsperiode. Du kan til enhver tid annullere automatisk fornyelse og afmelde medlemsskab via financials i webapp versionen. Prisen angivet er den gennemsnitlige pris pr. måned på en 6 måneders periode.

Ofte stillede spørgsmål

Så snart du tilmelder dig, får du direkte adgang til din app på både computer, tablet og smartphone, hvorfra alle dine fodbold specifikke performance træninger ligger klar - når du har brug for dem. Alle øvelser i hver workout er filmet specifikt, så du kan se præcis hvordan hver øvelse skal laves, så du får det optimale udbytte. Der stilles ingen krav til hvor meget du træner. Du vælger blot den workout, som passer til dit formål - om det er at blive hurtigere, stærkere, hoppe højere eller sparke hårdere. 

Nej, ikke med vores programmer. Vi designer styrke programmerne specifikt til fodbold, så du bliver hurtigere, stærkere og mere eksplosiv og dermed undgår, at du bliver tungere og langsommere.

Der stilles intet krav til mængden. Vi har blot gjort værktøjerne tilgængelige for dig, og så er det op til dig, hvor meget du vil træne. Vi guider dig gerne - blot brug chatten direkte i appen. 

Der findes workouts til fitness, til hallen, ferien eller derhjemme. Dermed kan du have os med overalt - det er on-demand!

NEJ - aldrig. Du kan til og afmelde dig så meget som du vil. Prisen vil fremgå på hvert abonnementstype, og du opkræves kun for den periode du køber.

Afmelding sker via "financials" - bemærk du skal besøge via webappen og ikke app'en på telefon. 

Prøv appen 14 dage gratis uden binding eller skjulte gebyrer. 

Er du stadig i tvivl? Kontakt support og vi finder en god løsning til dig, så du kan blive en hurtigere, stærkere og mere eksplosiv fodboldspiller. 

Mød Philip fisker

Philip er en af vores mange medlemmer, som bruger appen ofte - med stor succes. Hør om hans resultater med brugen af specifikke programmer, workouts osv. og hvordan det har hjulpet ham med hans karriere.

Se video

Features oversigt

Alle de værktøjer du har behov for on-demand

Features

Info

1 måned

6 måneder

Nye programmer månedligt

Du får hver måned et nyt fodbold specifikt program, med fokus på at gøre dig hurtigere, stærkere og mere eksplosiv!

Speed, jump etc. workouts

Lateral cutting agility, throw like a pro, speed program og mange mange flere specifikke workouts med specifikke formål. 

Bodyweight workouts

Adgang til bodyweight workouts - ideelle til når du er på ferie, ikke har adgang til et fitnesscenter og lign. 

Konditionsprogrammer

Du vil få adgang til et peak og et base builder program. Disse kan implementeres alt afhængig af hvor i sæsonen du er, som et intenst program med et direkte formål. Herudover får du også adgang til flere konditions workouts, som kan køres sideløbende med den øvrige træning. 

Mad log

Få adgang til vores nutrition område, hvor du kan logge din mad og få en oversigt over dine makroer m.v. 

Integreret chat

Vi har supportteam klar til at hjælpe dig døgnet rundt. Vi svarer oftest indenfor 5 min. - tilbydes på dansk eller engelsk.

Apple integrationer

Vores app integrere med adskillige tracking apps. Du har dermed mulighed for at samle al din data på én app (vores) og følge din udvikling. 

Personligt kontakt til performance specialist

Som pro medlem har du altid direkte kontakt til vores performance specialist, og får et mere 1 til 1 forløb.

Personlig målsætning

Sammen med vores specialist får i klarlagt dine mål og samtidig hvordan han kan hjælpe dig i mål med dine drømme!

Personlige programmer

Programmerne justeres løbende af din performance specialist, så programmer er 100% tilpasset dig. 

Appen indeholder diverse features, for at forbedre din oplevelse. Den primære værdi ligger i de mange specifikke workouts du løbende får adgang til. Herudover findes mange andre træningsrelevante features, som du kan gøre brug af efter behov.

Følg med på Instagram