Bliv en hurtigere, stærkere og mere eksplosiv fodboldspiller

Vores specialist planlægger din performancetræning, konditionstræning og hjemmetræning gennem vores app.

Ingen binding. Opsig når som helst.

TOP
HASTIGHED

0
%

MAKSIMAL
HOPPEHØJDE

0
%

HØJ INTENSE
SPRINTS

0
%

MAKS
PERFORMANCE

0
%

* Gennemsnitlige udbytte efter 12 ugers program

Bliv den næste stjerne på holdet!

Her er et udpluk af de fodboldspillere vi har hjulpet gennem tiden. Alt fra den profesionelle til den unge fodboldspiller, der drømmer om vejen til den professionelle karriere.

Fodbold specifikke programmer via app

Vi leverer dine fodbold specifikke programmer direkte til dig gennem vores app. Med os som partner er der ingen undskyldninger, når det kommer til at udvikle dig som en fodboldspiller. Du kan vælge træningsprogram, "logge" træningen, tracke din udvikling og meget mere...

Fodbold specifikke programmer

Glem alt om youtube, gætteri og spekulationer. Vi sammensætter din træningsplan året rundt - og der er altid mulighed for fleksibilitet.

Én video til ALT

Vi filmer en specifik video til hvert enkelt program. En squat kan fx. udføres på 100 måder. Du ser den variant vi ønsker du skal træne i den valgte måned.

Træningshistorik

Hold dig motiveret med oversigten over dine fremskridt gennem din "exercise history". Ikke bare din "personal best" men ALT din trænings historik.

Stopur

Det er super nemt at holde styr på tiden under træningen. Uanset om du tager tid på rest, tempo eller antal omgange, har vi dig altid dækket.

Hardware integrationer

Vi integrerer med dine trackingdevices. Apple Health, Google Fitbit, Nike club og mange flere. Få din data synkroniseret ind i dit app univers.

Tilpas træningen

Vi anbefaler man følger programmet som angivet, men det kan ske du gerne vil tilføje et ekstra set m.v. Dette har vi sørget for at gøre muligt for dig.

Specifikke workouts kun ét klik væk

Vi har lavet dine fodbold specifikke forløb, programmer m.v.. og gjort det hele nemt tilgængeligt for dig.

The bigger picture

Se alt det data du tracker uanset hvilken gadget du bruger. Gennem integrationer med tredjepartsapps som Google Fitbit, Apple Health og Nike Run Club kan du se det større billede af din aktivitet.

Specialist med 23+ certifikater og uddannelser

Vi kan på baggrund af vores dybe viden og erfaring inden for performance træning tilbyde dig en unik platform med træning, hvor kvaliteten er i top, og sammensætningen er velovervejet og begrundet med videnskabelige resultater.

Tag din træning til et højere niveau, og bliv en bedre fodboldspiller der løber hurtigere, hopper højere og generelt er en stærkere spiller!

Det eneste værktøj du skal bruge

Vores app er fuldt integreret med Apple Health, Fitbit & Google Fit. Få dybere indsigt i din sundhedsdata, fra aktive kalorier til Lean Body Mass.

Presse fodboldperformance

Pressen

Præsenteret i diverse medier

Målrettet styrketræning er vejen frem for unge danske fodboldspillere

“Vi specialiserer os i specifik styrke og cardio træning, hvor især fodbolden mangler fokus. Vi oplever, hvordan små og store klubber ikke fokuserer nok på, hvor vigtig og afgørende specifik træning er samt bruger styrketræningen på den forkerte måde. Det har vi sammen med vores partnere, valgt at gøre noget ved”, fortæller Jacob Strøm.

KUNDERNES OPLEVELSE

Betroet af 8.000+ fodboldspillere

Kun 5-stjernet anmeldelser

Mange af vores brugere skriver direkte til os, men vi er begyndt at lade folk skrive på trustpilot om deres oplevelser, så de kommer fra brugeren selv og ikke fra vores egen side.

Du skal være meget velkommen til at give din anmeldelse!