SÅDAN PRÆSTERE DU BEDRE PÅ FODBOLDBANEN!
Lad os vise dig hvordan vi bruger disse 3 steps til at gøre fodboldspillere hurtigere, stærkere og mere fit! Du får guiden gratis i dag!
  Bare fortæl os hvor vi skal sende den hen!
Vi hader spam og vil derfor ikke spamme dig, eller videregive din email til tredjepart. Så snart du har indtastet dine oplysninger sender vi guiden til din indbakke.
3 grunde til du skal DOWNLOADE 
GUIDEN MED DET SAMME!
#1 - BLIV STÆRKERE
Med dette program vil du blive stærkere i både over og underkrop, samtidig med vi vil sikre at minimere dine styrkeforskelle. Dette vil MARKANT minimere din skades risiko.
#2 - HOP HØJERE
Med styrketræning specifikt designet til at gøre dig stærkere og mere eksplosiv, vil du opleve at du på kort tid forbedre din hoppehøjde markant. Dette er afgørende for optimal performance.
#3 - LØB HURTIGERE
Med større styrke og markant højere hoppehøjde, vil du løbe hurtigere, lave hurtigere vendinger og være stærkere i dine nærkampe. Dette kan ikke trænes på fodboldbanen, men i styrkelokalet.
HVORDAN VIL DIN PERFORMANCE ÆNDRES HVIS DU VAR HURTIGERE, STÆRKERE & MERE FIT?
Rigtig mange fodboldspillere og trænere, bruger næsten al tid på fodboldbanen og glemmer at bruge tid i styrkelokalet... det skyldes formentlig at mange spillere og trænere ikke ved, hvor meget man kan forbedre sig ved at blive stærkere! 

Det desværre alment udbredt at styrketræning gør dig tungere og langsom, men det kunne ikke være længere fra sandheden. 

Med dette styrkeprogram vil du blive stærkere, være i stand til at hoppe højere og derfor løbe hurtigere!
I samarbejde med jacobstroem.com | CVR: 35023712 | Copyright 2019