Dani Alves bliver en del af LiiteGuard

Jacob Strøm

Jacob Strøm

Performance specialist. Cand.scient. Sports Science. 25+ certifikater fra EXOS, Barca Innovation Hub osv.

Del indlæg

Dani Alves bliver en del af LiiteGuard

Vores samarbejdspartnere LiiteGuard, der bl.a. laver skridsikre fodboldstrømper, har lavet et helt unikt samarbejde med den tidligere FC Barcelona spiller Dani Alves, som nu er blevet medejer.

Dani Alves har gennem flere år brugt strømperne fra LiiteGuard og udtaler at de har hjulpet ham med at præstere på højeste niveau. Dani Alves har gennem en lang karriere som professionel fodboldspiller haft fokus på at pleje og passe på sin krop, og netop dette fokus går hånd i hånd med Liiteguards DNA og vision.

20 KILOMETER TIL SUCCES

Dani Alves kommer fra beskedne forhold, hvor et cementgulv agerede seng og en mark 20 kilometer fra hjemmet var hans arbejdsplads. Hver dag måtte Dani løbe den lange vej, for at komme til fodboldtræning. Mens andre ville se dette som en forhindring, havde Dani et anderledes syn på tingene. Han så det som en vigtig lektie for livet, at hårdt arbejde og dedikation er altafgørende, hvis man vil nå sine mål. Som han selv formulerede det; “You might be ranked 51st in skills, but you are going to be no.1 or 2 in drive”. Netop dette “drive” så Dani i Liiteguard, og ikke mindst i teamet der stiftede Liiteguard, Christopher Geertsen og Nicklas Pedersen.

Klik her for at læse Liiteguards eget indlæg med Dani Alves.

Populære indlæg