Er du 10-14 år?

ØG DIN Styrke, HURTIGHED & BALANCE

Afspil video

Bliv hurtigere, stærkere og undgå skader

 • Undgå skader
 • Bliv hurtigere
 • Video af al træning
 • Bliv stærkere
 • Alt sammen derhjemme

Oplev forbedret fodarbejde, hurtigere accelleration, bedre boldkontrol, bedre balance og koordination, mere styrke og markant mindre risiko for skader. Lær dit barn allerede nu de grundlæggende teknikker, til at kunne udvikle sig som fodboldspiller! Dette er især essentielt med henblik på skader. 

Med træningsprogrammer specifikt designet til unge fodboldspillere i alderen 10-14 år, som ikke har mulighed endnu for at komme i fitness, kan du med disse hjemmeprogrammer blive en bedre fodboldspiller og komme skridtet foran kammeraterne.

Du får adgang til et videobibliotek, hvor alt træning, gennemgang af programmet osv. kan findes. Denne kan nemt tilgås fra telefonen!

Med disse programmer vil du allerede nu, opleve at du bliver stærkere. Dette er essentielt for at blive hurtigere!

Det bedste af det hele. Programmerne kan udføres stort set overalt, hvilket gør det nemt at implementere i din hverdag!

Specifik træning til unge fodboldspillere

3 forskellige programmer, der designet til at blive lavet hjemme i haven, og som ikke kræver noget udstyr. Med disse programmer kan dit barn med 2-3 træninger om ugen på 20-30 minutter opleve en markant fremgang!

strength

STRENGHT PROGRAM (10-14 år)

DKK199 inkl. moms

[asp_product id="3733"]
speed

SPEED PROGRAM (10-14 år)

DKK199 inkl. moms

[asp_product id="3739"]
balance

BALANCE PROGRAM (10-14 år)

DKK199 inkl. moms

[asp_product id="3740"]
samlet pakke

ALLE PROGRAMMERNE (10-14 år)

DKK399 inkl. moms (spar DKK198)

[asp_product id="3763"]

Anmeldelser af Fodboldperformance.dk

 • Mikkel Kaufmann
 • David Chernet
 • Moses Opondo
 • Marcus Bundgaard
 • Tobias Mølgaard
 • Tobias Wiis

"Med programmerne fra fodboldperformance er jeg blevet hurtigere og jeg hopper højere. Det kan man virkelig mærke på fodboldbanen hvor jeg vinder flere nærkampe, både løbe og hovedstødsdueller."

Mikkel Kaufmann, FCK

Mikkel kaufmann samarbejde med Fodboldperformance.dk

"Jeg har fået rigtig meget ud af træningsprogrammerne fra fodboldperformence. Træningsprogrammerne er sportsrelateret, og man kan se en mening ved at lave øvelserne ift overførbarhed til fodboldbanen. Fokusset på at øge performance på banen samtidigt med at inkorporere skadesforbyggende træning har været rigtig værdifuldt for mig!"

David Chernet, B1908

OB

"At starte et forløb op med Fodboldperformance.dk har været én af de bedste investeringer jeg har haft foretaget mig i det foregående år. Jeg har fået bygget en grundform op som jeg selv synes er holdbar. Det giver samtidig en forudsætning for hele tiden og kunne bygge på fysisk"

Moses Opondo, OB

Moses Opondo samarbejde med Fodboldperformance.dk
Aab

"Jeg har fået rigtig meget ud af træningsprogrammerne fra fodboldperformence. Træningsprogrammerne er sportsrelateret, og man kan se en mening ved at lave øvelserne ift overførbarhed til fodboldbanen. Fokusset på at øge performance på banen samtidigt med at inkorporere skadesforbyggende træning har været rigtig værdifuldt for mig!"

Marcus Bundgaard, Aab

"Fodboldperformance laver et super fedt og kompetent program, som man nemt kan tilpasse sin hverdag efter. Det fedeste ved konceptet er at de de virkelig tager sig tid til at følge op på programmerne og sørger for at alle for noget ud af det, ligegyldigt niveau. Jeg kan klart anbefale Fodboldperformance for personer som vil gøre lidt ekstra for at optimere præstationerne på banen!"

Tobias Mølgaard, VB

Tobias Mølgaard

"Hvis i føler at i er gået i stå med jeres fodbold så skal i helt klart prøve fodboldperformance. Det er 100% klogt at overveje fodboldperformance ift. Styrke og kost."

Tobias Wiis, FFI

Tobias Wiis